Website laten maken: de kosten

Wat zijn de kosten voor het laten maken van een website? De waarheid is dat je webontwikkeling zo duur of goedkoop kunt maken als je zelf wilt. Er zijn namelijk talloze aanbieders, met elk hun eigen specialismen en tarieven. Via Websiterocket.nl vergelijk je de prijzen van de beste webdevelopers gratis, vrijblijvend en eenvoudig met elkaar. Zo vind je altijd de juiste professional voor jouw project!

Het vergelijken van developers via Websiterocket.nl is een goed idee voor iedereen die de kosten voor het laten maken van een website zo laag mogelijk wil houden. Niet alleen is onze dienst voor jou geheel gratis te gebruiken (ook bij het vinden van een geschikte match), maar ook bespaar je veel tijd en geld doordat een tijdrovende zoektocht niet meer nodig is. Wij doen het zware werk voor jou.

Wat kost een website laten maken gemiddeld?

Ook voor webdevelopers is aanmelding bij Websiterocket.nl een aantrekkelijke optie. Via onze website vinden zij mooie projecten van leuke opdrachtgevers zoals jij. Het aanbod op ons platform is daarom zeer gevarieerd en nog altijd groeiende. Wij accepteren alleen professionals met een KvK-registratie en verzekeren jou daarmee van de kwaliteit die je zoekt.

Welke kosten deze developers in rekening brengen is afhankelijk van meerdere factoren. De gemiddelde kostprijs van een nieuwe website wordt bijvoorbeeld bepaald door de complexiteit van de site en jouw specifieke wensen. Ook de tarieven die de aanbieders voor hun eigen gewerkte uren hanteren hebben grote invloed op het totaalbedrag dat jij betaalt.

De prijs voor een professionele website

Al met al moet je voor het laten maken van een website rekenen op een bedrag tussen de € 500 en € 5.000. Een erg basic site gemaakt door een onervaren webdeveloper, zal je logischerwijs minder kosten dan een professionele website ontwikkeld door een doorgewinterde professional. Het is daarom altijd belangrijk om realistisch te kijken naar jouw wensen in relatie tot je budget.

Een groot voordeel van Websiterocket.nl is dat meerdere aanbieders om jouw opdracht concurreren. Ze doen hun best om de meest aantrekkelijke prijs neer te zetten en hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je teveel betaalt. Je kunt de verschillende aangeboden offertes bovendien niet alleen op prijs met elkaar vergelijken, maar ook op belangrijke aspecten zoals werkwijze en ervaring.

Website laten maken kosten

Kostprijs nieuwe site: laten maken en onderhouden

De offertes die je via Websiterocket.nl ontvangt vermelden in eerste instantie de kosten voor het laten maken van jouw website. Na oplevering door de webdeveloper hoef je dan ook geen rekening te houden met maandelijkse kosten (behalve dan die voor bijvoorbeeld webhosting). Wil je jouw nieuwe site ook door de ontwikkelaar laten onderhouden, dan kun je hier afspraken over maken.

Het vinden van de meest geschikte developer voor jouw klus is via ons platform heel eenvoudig. Plaats je gratis opdracht en beantwoord enkele simpele vragen over je wensen (denk hierbij ook aan de gewenste kosten) voor het laten maken van je website. Binnen korte tijd ontvang je vervolgens maatwerk offertes van de allerbeste professionals die graag voor jou aan de slag gaan.

Website laten maken: direct inzicht in de kosten!

Bij het vergelijken van de ontvangen offertes ligt het voor de hand dat je goed let op de kosten. Ook kwaliteit is een belangrijk criterium en daarom raden wij aan om te streven naar een goede balans tussen de twee. Bij voorkeur laat jij je site ontwikkelen door een professionele developer die met een goede prijs-kwaliteitsverhouding exact aansluit op jouw ideale profiel.

Wil je direct inzicht in de kosten voor het laten maken van jouw website?

Plaats nu gratis jouw opdracht
Ontvang vrijblijvend offertes voor jouw nieuwe website
Vergelijk aanbieders op prijs, kwaliteit en werkwijze
Kies de beste deal. 100% gratis!

Copyright 2020 © Websiterocket.nl