Vind eenvoudig nieuwe opdrachten

Websiterocket.nl is er voor iedereen die websites ontwikkelt. Van ZZP'er tot full service internetbureau. Of je nu template websites maakt of volledig maatwerk levert; wij helpen bij het vinden van klanten die passen bij jou.

Via ons platform vind je opdrachten voor het ontwikkelen van een nieuwe website. Jij kan op deze opdrachten reageren. Gratis, ongelimiteerd en zonder abonnement . Pas wanneer je zeker weet dat de opdrachtgever geïnteresseerd is in jouw aanbod ga je samen aan de slag. Zo bespaar je tijd en geld bij het vinden van nieuwe opdrachten.

Maak gratis jouw account aan en profiteer direct! We houden je op de hoogte zodra er nieuwe opdrachten voor je klaar staan.

Hoe werkt het?

1

Vind een opdracht

Maak gratis een account aan en zoek eenvoudig naar opdrachten die passen bij jouw voorkeur. Filter op locatie, type website of gewenste realisatiedatum.

2

Doe een voorstel

Heb je een passende opdracht gevonden? Dan dien je gratis een offerte in. Per opdracht kan je zien hoe vaak hierop gereageerd is door andere webdevelopers. Zo schat je jouw kansen in.

3

Word gekozen

De opdrachtgever is geïnteresseerd in je aanbod. Gefeliciteerd! Wij informeren je. De opdrachtgever kan maximaal 3 offertes kiezen. Zo weet je zeker dat jij een goede kans maakt.

4

Rond het af

Vraag de contactgegevens op van de opdrachtgever en kom met elkaar in contact. Vervolgens kan je samen de opdracht definitief maken. Voor het tot stand brengen van deze match betaal je een vast bedrag van € 34,99.

Opdrachten door heel Nederland
Gratis registreren
Onbeperkt zoeken en offertes indienen
Geen verborgen kosten

Copyright 2020 © Websiterocket.nl