Over ons

Websiterocket.nl verbindt vraag en aanbod op het gebied van websiteontwikkeling. Als jij een nieuwe website nodig hebt, helpen wij jou de beste webdeveloper te vinden voor de beste prijs. Ontwikkel je zelf websites? Dan helpen we jou bij het vinden van nieuwe opdrachten. Of je nu ZZP'er bent of werkzaam bent bij een full service internetbureau.

Man vindt geschikte webdeveloper

Vliegensvlug de beste deal

Wij helpen jou met vinden van een geschikte webdeveloper voor jouw nieuwe website. Wie je ook bent, wat je doel ook is. Je geeft één keer de informatie op die nodig is en wij doen de rest. Doordat je aanbiedingen ontvangt van meerdere webdevelopers bespaar je tijd én geld. Bij jouw keuze krijg je de vrijheid die je wilt. Je bepaalt zelf wat je belangrijk vindt en wie het beste bij jou past. Daarom stimuleren wij webdevelopers om niet alleen hun prijs, maar ook hun werkwijze en portfolio te delen. Bij jouw keuze bepaal je zelf wat je belangrijk vindt. Websiterocket.nl gebruik je gratis en vrijblijvend. Minimale inspanning en maximaal resultaat. Zo simpel is het!

Webdeveloper vindt nieuwe klant

Nieuwe klanten in een handomdraai

Wij helpen webdevelopers om hun tijd efficiënter in te delen. Het vinden van nieuwe klanten maken we leuk en makkelijk. Dat doen we door jou veel vrijheid en transparantie te geven. Je betaalt geen abonnement om gebruik te maken van onze dienst en we hanteren geen limiet.

Daarnaast bepaal je zelf welke opdrachten jij relevant vindt om een offerte voor in te dienen. Transparantie geven wij al vóórdat je op een opdracht reageert. Van iedere opdracht kan je zien hoe vaak hier door andere webdevelopers op gereageerd is. Zo schat je zelf jouw kansen in. Ook informeren we jou wanneer de door jouw ingediende offerte als eerste is gekozen door de opdrachtgever. Je gaat dus pas met een opdrachtgever om tafel zitten wanneer je zeker weet dat hij écht geïnteresseerd is in jouw aanbod.

Daniel van Dorst Websiterocket.nl De belofte van websiterocket.nl

Onze belofte

Wij laten vraag en aanbod op het gebied van webdevelopment samen komen op een simpele manier. Geen onnodige kosten, ingewikkelde procedures of beperkingen die jouw zoektocht moeilijker maken dan nodig is. Het vinden van een geschikte webdeveloper of opdrachtgever moet eenvoudig zijn. Wij werken iedere dag hard om dit waar te maken.


Natuurlijk zijn wij continu bezig om jouw ervaring met websiterocket.nl steeds beter te maken. Hiervoor luisteren we goed naar onze gebruikers. Wil je jouw ervaring met ons delen, zodat we jou en anderen in de toekomst nog beter kunnen helpen? Heel graag! Laat hier jouw bericht achter en we nemen contact met je op.

Contactinformatie


Websiterocket
KvK 75517337
Pastoor Gowthorpestraat 81D
3772CA Barneveld
Neem contact op

Ontvang vrijblijvend offertes voor jouw nieuwe website
Vergelijk aanbieders op prijs, kwaliteit en werkwijze
Kies de beste deal. 100% gratis!

Copyright 2020 © Websiterocket.nl