19 May 2020
4 minuten

Nieuwe website nodig, waar moet ik beginnen?

Als je een nieuwe website wilt heb je volop keuze. Je hebt de mogelijkheid om zelf een website te bouwen, maar je kan ook een ontwikkelaar inschakelen die jouw nieuwe website maakt. Of je ervoor kiest om het zelf te doen of uit te besteden hangt af van jouw budget, kennisniveau, creativiteit en je beschikbare tijd. 

Heb je tijd en zin om jezelf te verdiepen in het maken van een nieuwe website? Ben je creatief genoeg? En heb je voldoende (computer)kennis om hier zelf mee aan de slag te gaan? Dan is zelf doen een goede optie. Er zijn op internet veel tools te vinden die jou (tegen betaling) ondersteunen bij dit ontwikkelproces. Het vereiste kennisniveau verschilt per aanbieder. Vaak geldt: hoe minder kennis er benodigd is, hoe minder mogelijkheden er zijn om de website geheel vorm te geven zoals jij dat wilt. Wees er ook van bewust dat zelfgemaakte websites veel gelijkenissen vertonen, doordat ze veelal gebruik maken van dezelfde componenten.

Wil je een nieuwe website die voldoet aan al jouw verwachtingen? Dan is het verstandig om een ervaren webdeveloper in te schakelen. Die werkt met de laatste technieken, en kan jou op basis daarvan adviseren en voorzien van alle mogelijkheden. Hierdoor weet je zeker dat jouw nieuwe website uniek is, en volledig is aangepast op jouw gebruiker. 

Nieuwe website uitbesteden 

Kies je ervoor om jouw nieuwe website door een ander te laten maken, dan moet je op zoek naar een geschikte webdeveloper. In een eerder blogbericht hebben wij uitgelegd wat een webdesigner goed maakt.. Er zijn namelijk verschillende criteria op basis waarvan je een keuze kan maken. Denk daarbij aan ervaring, kwaliteit, prijsstelling en werkwijze. Het is aan te raden om een goed beeld te hebben van wat belangrijk is voor jou, voordat je van start gaat. Je wilt immers een nieuwe website waar je ook achteraf nog tevreden mee bent.

Weet je wat je wilt? Dan kan het zoeken beginnen. Doordat het aanbod aan webdevelopers gigantisch is, kan deze zoektocht nog best lastig zijn. Als je precies weet wat je zoekt in de ontwikkelaar van jouw nieuwe website, moet je nog maar net de webdeveloper vinden die daarbij past. Gelukkig is hier een eenvoudige oplossing voor. 

Ontwikkelaars van jouw nieuwe website vergelijken 

Websiterocket.nl helpt jou om snel en overzichtelijk de beste aanbieders te vergelijken. Bij ons onafhankelijke platform zijn een groot aantal webdevelopers aangesloten, gespecialiseerd in het maken van een nieuwe website. Zij brengen offertes uit voor jouw ideale nieuwe website. Deze zijn realistisch én op maat voor jou gemaakt. 

Om dit proces te vereenvoudigen helpen wij jou bij het in kaart brengen van jouw wensen. Je hoeft hiervoor geen enkele kennis van websiteontwikkeling te hebben. Doordat wij samenwerken met een divers aanbod aan webdevelopers ontvang je offertes die verschillen qua prijs, werkwijze en gekozen oplossing. Hierdoor krijg jij een gevarieerd beeld van de mogelijkheden die er zijn bij het maken van jouw nieuwe website. Het enige wat jij hoeft te doen is deze offertes te vergelijken. Dat doe je gratis en vrijblijvend.

Nieuwe website

Tips bij het vergelijken

Als je gaat vergelijken kijk je natuurlijk naar het eerdere werk dat een webdeveloper heeft gemaakt. Dat geeft een eerste antwoord op de vraag of deze aanbieder in staat is om een nieuwe website te maken die bij jou past. Maar er zijn ook andere zaken waar je op kunt letten als je gaat vergelijken.

Denk bijvoorbeeld aan de prijsstelling. Is de prijs die in de offerte vermeld wordt vast of indicatief? Er zijn webdevelopers die voor een vaste prijs een nieuwe website maken volgens hun ontwikkelmethode, maar er zijn ook aanbieders die de gewerkte uren in rekening brengen. Kijk hier dus goed naar. Ook de werkwijze kan van belang zijn. Vind jij het bijvoorbeeld prettig om face-to-face contact te hebben met een webdeveloper? Heb je een deadline waarop jouw nieuwe website af moet zijn? En moet de webdeveloper ook ondersteunen bij de inhoud van de website, zoals het schrijven van teksten of uitzoeken van afbeeldingen? Dit zijn belangrijke zaken om op te letten bij het maken van een keuze. Wij helpen jou gedurende het hele proces om zulk soort vragen helder te krijgen.

Nieuwe website laten maken? Vergelijk nu offertes! 

Websiterocket.nl helpt jou bij het vinden van een webdeveloper die jouw nieuwe website kan maken. Bespaar jezelf tijd en geld, en vergelijk eenvoudig verschillende aanbieders op aspecten die voor jou belangrijk zijn. Gratis, vrijblijvend en geheel onafhankelijk. 

Zoek je de perfecte webdeveloper voor jouw nieuwe website? Geef jouw wensen door en begin direct met vergelijken! 

Plaats gratis jouw opdracht 

 

Vragen of opmerkingen over dit bericht?

Reageer nu

Daniel van Dorst

Ontvang vrijblijvend offertes voor jouw nieuwe website
Vergelijk aanbieders op prijs, kwaliteit en werkwijze
Kies de beste deal. 100% gratis!

Copyright 2020 © Websiterocket.nl